A healthy mind in a healthy body


Hjallerup Idrætscenter har et topmoderne fitnesscenter, der er udstyret med det nyeste inden for træningsudstyr. Med en bred vifte af maskiner og cardioudstyr, samt cirkeltræning faciliteter med den avancerede Milon teknologi, er centret designet til at imødekomme alle fitnessbehov.


Det nye område dedikeret til vægttræning og funktionel fitness sikrer, at medlemmerne har adgang til de bedste ressourcer for at opnå deres træningsmål.

Har du brug for hjælp til at komme i gang?

Med hjælp fra dedikerede instruktører som Morten, Trine, Anders, Lars og Thomas, bliver det hele meget lettere. De står klar til at tilbyde deres ekspertise og støtte, så du kan føle dig sikker og velinformeret. Og det bedste af det hele? Deres vejledning er helt gratis.

Vi har lavet en aftale med fysioterapeut Lars Dahl, Hjallerup Fysioterapi.

Lars er i fitnesscentret :
Mandage i ulige uger kl 9-10
Mandage i lige uger kl 17-18

OBS. ingen tidsbestilling.

Hjallerup Idrætscenter introducerer MILON's intelligente træningskoncept, en revolutionerende tilgang til fitness, der gør det muligt at træne hele kroppen på kun 35 minutter. Dette individuelle træningsprogram er designet til at forbedre både styrke og kondition, hvilket gør det til en ideel løsning for dem, der søger maksimale resultater på minimal tid. Med MILON's teknologi indstilles maskinerne automatisk til brugerens personlige præferencer, hvilket sikrer en effektiv og sikker træning hver gang.

tekst til web fitnesscenter1
tekst til web fitnesscenter2
tekst til web fitnesscenter3
tekst til web fitnesscenter4
tekst til web fitnesscenter5
vægtstang
tårn rows
motion1
milon1
løbebånd1
kettlebell
asult og stair
håndvægte

Vi har samlet reklamevideoer, fra nogle af vores leverendører, på Hjallerup Idrætscenters youtube-kanal.Milon

Crossmax

Gym80

Intenza