Harder.Better.Faster.Stronger.


Ønsker du at tabe dig og samtidig bygge formen op, så er Spinning/Intelligent cycling måske lige noget for dig! Lektionerne er opbygget så alle kan være med og vore instruktørere lægger musikprogrammerne og øvelserne så der altid er fuld koncentration og udbytte af lektionen. Der kan trænes efter puls eller watt. Hold styr på træningen, både på cyklens display, eller efter eget valg - på storskærm.

Du kan også blive medlem i Hjallerup Idrætscenter og få fri adgang til spinning, holdfitness og træningscenter. Læs mere her


Vil du i stedet købe et 10 turs kort, skal du trykke på "tank op" her under.


Intelligent Cycling


Det er for ALLE! Det er en god måde at udfordre kroppen på, samt skånsomt for dine led. Når du har lavet en FTP test, kender du dit niveau og har din individuelle cykeltime, sammen med alle andre. Dine farve zoner vil være tilpasset din krop.
Måske du før har prøvet at være på en cykel time og synes det var kedeligt? Giv ikke op. Det handler også om instruktøren, musikken og udfordringen. Med Intelligent cycling kan du se dine fremskridt og udfordre dig selv.


FTP = Functional Threshold Power
Den maksimale power du kan kører med i 1 time. Dette hjælper dig med at indstille din cykel, så du bliver udfordret maksimalt. Så du finder det tal som gør, at du kan blive ved i lang tid og ikke udmatter dig selv for hurtigt.


Teamet