Morten Poder


En spinningstime med Morten Poder vil altid efterlade dig i trygge hænder. Morten har mange års erfaring med spinning, og han laver sine egne programmer, hvor det er med tilpasset musik til programmerne. Mortens hold er først og fremmest præget af en meget positiv instruktør, der er god til at motivere sine deltagere. Der er et meget varieret udvalg af musik, og musikken er tilpasset til de forskellige tempi, man kører i. Der vil være god og grundig vejledning undervejs i forhold til hvilken belastning, man skal have på cyklen og hvilket tempo, man skal køre i (kadence). Erfarne cyklister såvel som nybegyndere kan sagtens køre side om side på Mortens hold. Han ved meget om cyklerne, og derfor kan man som ny få kyndig vejledning i forhold til cyklens indstilling, sværhedsgrad i personlige indstillinger osv. Så vil du mødes af en erfaren og smilende instruktør, der er parat til at guide dig hele vejen igennem en spinningstime, så skal du køre en tur med Morten Poder.


Flemming Ramlov


Flemming er en erfaren instruktør, som altid er klar på at hjælpe nye, friske sjæle i gang med spinning. Han ved en del om cykling, og har også selv erfaring med landevejscykling. Han kører forskellige programmer fra Intelligent Cycling, og er god til at motivere sine deltagere undervejs.
Hos Flemming kan du møde alt muligt musik – der er ikke nogen speciel retning for det. Der vil være god tid til opvarmning i Flemmings programmer, og der vil blive vekslet imellem forskellige belastning og varierende kadence undervejs, hvilket Flemming vejleder i – trin for trin. Alle er velkommen, og du kan føle dig i trygge hænder på et hold med Flemming. Så kan du lide programmer, hvor al slags musik er velkommen, og hvor en erfaren instruktør stille og roligt guider dig igennem en spinningstime, så er Flemming den rette at cykle med.

Claus Dalsgaard

Siger du energibombe, så siger du også Claus Dalsgaard. Claus er en erfaren instruktør, der altid vil møde dig med et smil på læben. Han har også selv erfaring med landevejscykling, hvilket også kan spille ind i forhold til tilgangen til spinningstimerne. Claus vælger forskellige programmer fra gangtil gang via Intelligent Cycling. Uanset hvilket program han vælger, giver han den fuld gas undervejs, alt imens han gør alt hvad han kan, for at motivere sine deltagere. Det går ikke stille for sig, men den gode energi smitter af og virker motiverende for dem, der skal køre med. Alle er velkommen, og alle kan være med, så længe de kører med en individuel indstilling af deres cykel. Så er du klar til at blive smittet med god energi, så skal du vælge at køre med Claus.


Per Holst


Når du kører en spinningstime med Per Holst, kan du forberede dig på, at du stille og roligt bliver vejledt til en rar og behagelig time med fokus på udholdenhed og kalorieforbrænding hovedsageligt i en aerob træningsform. Per er en erfaren instruktør, og han har tilmed erfaring fra landevejscykling. Det kan man også fornemme, når man kører med Per, da elementer af programmerne matcher godt med køremåden for landevejscykling. Der arbejdes mindre med interval og mere med udholdenhed i lidt længere stræk. Der vil også være variation i programmet, men intervallerne er længerevarende, og tillader dig derfor at finde en rytme i et tråd, som du så skal holde et stykke tid, inden der skiftes til en anden belastning eller en ny kadence. Der er lagt passende mængder pauser ind i de programmer der køres fra Intelligent Cycling, som Per vælger ud, hver gang der er et hold. Per kommer med positiv vejledning og motiverer nøje undervejs, og der er plads til alle, der har lyst til at være med. Musikken spiller på et lidt lavere lydniveau end de andre spinningshold, så hvis man trives med et lidt lavere lydniveau og lidt mere plads til kommunikation imellem de forskellige parter på holdet, så er det Per, man skal køre med.

Trine Hartmann


En spinningstime med Trine Hartmann vil garantere dig en times cardio med et godt udbytte i forhold til kalorieforbrænding. Der er plads til alle, da enhver person kører efter egne indstillinger. Trine laver sine egne programmer, hvor hun går i detaljen med udvælgelse af meget forskellig musik, en specifik tilpasning mellem program og musik, samt plads til små pauser undervejs, når man har kørt et hårdt heat. Der vil være en tydelig vekselvirkning imellem en aerob og anaerob træningsform. Musikken er hovedsageligt udvalgt med fokus på, at der er godt gang i den. Programmerne varierer lidt fra gang til gang, men de fleste programmer vil typisk have en
opbygning med noget opvarmning og dernæst en del intervalkørsel. Der er sjældent bestemte regler for kadence, medmindre der køres spurt. Ingen skal bringes ud i en køremåde, der går på kompromis med personlige præferencer eller begrænsninger, og derfor er programmet altid vejledende. Du kan forvente, at programmerne tager 60 minutter. Er du til sved på panden, energisk musik og en masse variation i programmet, så er dette hold lige noget for dig!

Peter Burholt


Når du kører spinning med Peter Burholt, bliver der kørt med god intensitet, mange skift og variationer. Musikken og programmerne laves af ham selv, så der garanteres sved på panden, høj puls, tilpasset musik og mulighed for at forbrænde kalorier på en sjov måde. Der er altid plads til alle uanset niveau. Nye hjælpes i gang med indstilling af cyklen og vejledes, så det bliver sjovt at køre spinning. Peter ved meget om den teknologiske del af indstillingen af cykler, så skal du have hjælp til dette, er Peter den rette instruktør at spørge. Han kan tilmed forklare
baggrunden for de forskellige dele af programmerne set i forhold til de forskellige måder at opbygge styrke, udholdenhed og kondition på. Der vil være en tydelig vekselvirkning imellem en aerob og anaerob træningsform. Så kan du lide høj musik, fede rytmer og sved på panden, så er det her holdet, som passer til dig.

Morten Hartmann