TRX


TRX er slyngetræning og stammer fra de amerikanske US Navy Seals. Træningen blev udviklet så soldaterne kunne holde deres træning ved lige, uanset hvor de befandt sig.

TRX er en effektiv træningsform med fokus på at udfordre dig på styrke, balance, stabilitet, funktionalitet og core. Alt udføres udelukkende med egen kropsvægt som modstand

BodytoningPuls/styrke


På Puls/Styrke-timerne kombinerer vi styrketræning og konditionstræning. Det er en intensiv time, hvor du får trænet hele kroppen. Puls/Styrke er for dig som ønsker høj intensitet og masser af energi i din træning. De oftest brugte redskaber er vægtstænger med skiver, håndvægte, stepbænke og måtter.

Cross Dance


Crossdance kombinere flere fitnesselementer -  dance, bodytoning, cardio og balance. 

Step


Step har fokus på de store smil, højt tempo og simple trin. Du danser dig gennem trinkombinationer på stepbænken, som giver sved på panden.

Body Fit


Til BodyFit kommer du til at arbejde med tung vægt og få gentagelser, som du kender fra den klassiske styrketræning. Til BodyFit er de primære redskaber vægtstænger med skiver og håndvægte. Du justerer selv hvor tung din vægtstang skal være og du kan derfor tilpasse niveauet så det passer til lige netop dig. Bodyfit er for dig som ønsker at styrketræne, men samtidig holder at træning på hold.

Thai Bo


Thai-Bo er til dig som gerne vil forbedre din kondition i en holdsal fyldt med energi. Timen opbygges i mindre blokke af slag og spark, som til sidst sættes sammen til et brag af en finale, hvor du for mulighed for at give den alt, hvad du har.

Yoga


Yoga er en time for dig, der ønsker øget kropsbevidsthed, større fleksibilitet samt mere velvære i din hverdag. Målet med timen er at strække og styrke kroppen samt at løsne spændinger. Du kan forvente, at timen tager udgangspunkt i Hatha Yoga, Yin Yoga eller Vinyasa Yoga der alle har dét tilfældes, at være blide former for yoga. Timen afsluttes med afspænding så du kan gå fra timen med indre ro og et sind i balance.